Back to Top

Glasbewassing voor particulier , bedrijven , instellingen , scholen en VvE

 

Glasbewassing:

Veilig en milieubewust werken heeft uiteraard onze hoogste prioriteit.

De Europese richtlijn voor het werken op hoogte ontmoedigt het gebruik van ladders bij glazenwasserwerkzaamheden. Door telescopische glasbewassing in te zetten wordt dit probleem opgelost.

Het traditionele “ladderen” is nu alleen nog toegestaan tot de 1e etage. Glasbewassing voeren wij uit door middel van het tuckerpolesysteem.

Bij telescopische glasbewassing maken we gebruik van een borstel die bovenop een telescoopstok is geplaatst.. Hierbij maken wij gebruik van gedemineraliseerd water (osmose water). Het water gaat door de telescooparm via de borstel naar het te reinigen oppervlak. Het vuil wordt ingeweekt,  los geborsteld en vervolgens weggespoeld. Het oppervlak droogt daarna streep- en vlekkeloos op. Osmose glasbewassing is niet milieubelastend, omdat er geen chemische of andere toevoegingen gebruikt worden.

 

Spinbestrijding:

Vanaf april tot het moment dat het weer gaat vriezen komt de meeste overlast van spinnen voor. Om spinnenoverlast te voorkomen kunt u het beste preventief te werk gaan. Dat wil zeggen dat we nog vóór het spinnenseizoen langs komen om het bestrijdingsmiddel te spuiten. Zo hoeven de spinnen en hun uitwerpselen niet verwijderd te worden en is uw leefomgeving meteen vanaf de start van het seizoen spinvrij. Het is verstandig om in het naseizoen (vanaf augustus) nogmaals te behandelen. In de wintermaanden maken de spinnen namelijk nieuwe nesten. Als u de spinnen niet laat verwijderen heeft u in het voorjaar weer spinnen overlast.

Na gebruik van een antispinnen product zijn de behandelde oppervlakken langdurig beschermd tegen spinnen, spinnenwebben en uitwerpselen. Hoe lang de impregnerende werking in stand blijft is afhankelijk van de weersomstandigheden en de omvang van de spinnenpopulatie. Laat in de juiste periode de spinnen verjagen en uw buitenruimte behandelen. Met slechts 2 behandelingen heeft u het hele seizoen geen spinnen overlast. De behandeling heeft als bijkomend voordeel dat schilderwerk langer mooi blijft en niet aangetast wordt door uitwerpselen van spinnen en andere insecten.

 

Kwaliteit:

Kwaliteitsbewaking staat continu voorop.  Alle projecten worden persoonlijk op een juiste afwerking gecontroleerd, eventuele op- of aanmerkingen worden zeer zorgvuldig in behandeling genomen door uw vaste  contactpersoon. Ons streven is gericht op 100% klanttevredenheid.

 

Ons devies is: concurrerende prijzen met behoud van service en kwaliteit.
Heeft u speciale wensen betreffende glazenwassen, schoonmaak en reiniging vraagt u dan een persoonlijke offerte aan.

JMV Cleaningservice  is uw betrouwbare partner voor een verzorgd uiterlijk van uw panden.
Voor meer informatie, stuur een mailtje via onze contactpagina.